Retro velgen

Mooie retro velgen voor onze uw oldtimer vindt u bij Techno-Wheels.

Retro velgen

Mooie velgen van goede kwaliteit

Als liefhebber van oldtimers zijn wij ook op zoek gegaan naar passende retro velgen. Deze hebben we gevonden, onder andere bij Lenso Wheels. Mooie velgen van goede kwaliteit in retro look. Deze velgen staan uitstekend bij uw oldtimer maar dan wel met de hedendaagse kwaliteit.

Verschillende maten leverbaar

Onze retro velgen zijn verkrijgbaar in de maten 15” tot 19” in veelal 4×100 en 5×100. Ook afwijkende maten zoals 4×98 , 4×108 , 5×110 en 5×114 zijn mogelijk. Daarnaast hebben we diverse gebruikte sets op voorraad.

Nieuwe sets

We leveren ook nieuwe sets 16” en 17 “ velgen voor o.a. de Citroën C1, Peugeot 107-108  en de Toyota Aygo. Deze sets worden geleverd compleet met speciale banden. [asringen en een slotbouten set. De speciale banden zijn nodig zodat de banden niet aanlopen en daardoor beschadigen bij volle bepakking.

Retro velgen
Retro velgen
Retro velgen
Retro velgen
Retro velgen
Retro velgen

Bent u op zoek naar retro velgen voor op uw oldtimer? Wij adviseren u graag! Oldtimers zijn onze passie en wij verzorgen ook graag uw onderhoud. Indien nodig kunnen wij zelf een deel van een restauratie voor u verzorgen.

 

Voor de moderne auto

Ook met een moderne auto kunt u bij Techno-Wheels terecht. In ons bandencentrum vindt u verschillende merken nieuwe en gebruikte zomerbanden, winterband en all seasonsbanen. Niet alleen voor uw personenauto maar ook uw caravan of aanhanger is bij ons van harte welkom.

U vindt Techno-Wheels aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen aan den IJssel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest