Autobanden

Voor autobanden kunt u terecht bij Techno-Wheels in Krimpen aan den IJssel. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u te adviseren over de keuze van uw autobanden.

Welke band past bij u?

De band zorgt voor het enige contact tussen de auto en de weg. De band bepaalt de wegligging maar ook het brandstofverbruik, comfort en geluid zijn terug te voeren op de banden. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor een band die bij uw auto maar ook bij uw rijgedrag past. Hiervoor hebben wij verschillende banden in ons assortiment en in alle voorkomende maten. Van huismerk tot kwaliteitsmerk. Wilt u weten welke band het beste bij u past? Wij adviseren u graag! Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en weten precies welke eigenschappen onze verschillende banden hebben.

Autobanden

Uitlijnen en afstellen

Techno-Wheels zorgt ook voor de montage van de banden, evenals het uitlijnen en afstellen van de banden. Heeft u geen nieuwe banden nodig maar heeft u wel het gevoel dat de auto trekt of voelt u trillingen in het stuur? Dan is de kans groot dat uw wielen opnieuw afgesteld moeten worden. Ook hiervoor kunt u bij Techno-Wheels terecht.

Techno-Wheels levert allerlei soorten banden voor personen- en bedrijfswagens maar ook voor caravans, aanhangers en oldtimers. U kunt ook bij ons terecht voor gebruikte en nieuwe winterbanden.

Contact

Bent u ook op zoek naar winterbanden voor uw auto? Kom dan naar Techno-Wheels in Krimpen aan den IJssel. U vindt ons aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen aan den IJssel. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur een mailtje of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Autobanden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest